Válasszon nyelvet:

Fejlesztési terület vételi lehetőség

2018-08-15 11:30:15
torteli.jpg
Fejlesztési terület vételi lehetőség
Cegléd, Törteli úti rehabilitáció
 
Profitáljon Ön is a Cegléd, Törteli úti városrész rehabilitációjából! A Törteli úti üzleti terület az egykori szovjet laktanya területén található. 2017-ben nagy mértékű fejlesztés vette kezdetét, amelyben mind a magánszektor, mind a helyi önkormányzat, mind kamarai szervezet részt vesz.

A megvásárolható telkek mérete rugalmasan változtatható 1500 és 6000 négyzetméter között. A jó megközelíthetőséget az országos közúthálózatra biztosított közvetlen ráhajtás biztosítja. A terület szomszédságában épül jelenleg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara országos jégesőkárelhárítási logisztikai központja, egyéb vállalati beruházások mellett. Az M4 Üllő-Cegléd szakasz 2019-ben történő átadásával a ceglédi gazdasági-kereskedelmi-szolgáltató funkciójú ingatlanok további felértékelődése várható. A Ceglédi Városfejlesztési Kft. a területeket telekhatárig kiépített ivóvíz- és szennyvízhálózatra csatlakozás lehetőségével igény szerint tereprendezett vagy tereprendezés nélküli állapotban értékesíti. A terület kiváló akár logisztikai bázis, javító műhelyek, irodák, akár lakberendezési lerakatok építésére.

Az eladó 100 százalékos önkormányzati tulajdonú cégként az értékesítés során figyelembe veszi az értékesítés városi munkaerő- és ingatlanpiacra gyakorolt hatásait is. Ezért a területeket a Ceglédi Városfejlesztési Kft. a vevőkkel egyeztetett beépítési kötelezettséggel együtt kívánja értékesíteni, amelynek nem teljesítése esetén az eladónak jogában áll a területet visszavásárolni. Ennek célja, hogy a rendelkezésre álló városi fejlesztési területeket ne foglalja le kizárólagosan az ingatlan tartását célzó befektetés, amelynek sem fejlesztő, sem ceglédi munkahelyteremtő hatása nincs.

A terület településrendezési adatainak összefoglalója IDE kattintva érhető el.

A terület előzetes egyeztetés után bejárható, megtekinthető. 

További információ:
Szebeni Dávid ügyvezető
e-mail: szebeni.david@cegled.hu
telefon: 0670 361 6478
Ceglédi Városfejlesztési Kft.
Karrierlehetőség junior műszaki menedzser munkakörben
2018-09-21 09:41:43
Csatlakozzon csapatunkhoz!
Karrierlehetőség műszaki menedzser munkakörben
2018-09-21 09:36:18
Kezdje az új évet új lendülettel, új munkahelyen!
Kérdőív „Belvárosi piac korszerűsítése Cegléden” – című pályázathoz
2018-08-28 09:53:33
Megkérjük a kedves lakosságot, hogy a kérdőív kitöltésével járuljanak hozzá a piac korszerűsítését célzó pályázat elkészítéséhez.
Kezdődik a Rákóczi út felújítása
2018-07-04 19:33:19
2018. július 9-én (hétfőn) elkezdődnek a Szabadság tér és Rákóczi út burkolatának felújítási munkálatai