Válasszon nyelvet:

Reagálás újságcikkre

2017-03-21 12:50:55
Tisztelt Ceglédi Panoráma! Tisztelt Krizsán Ervin Főszerkesztő Úr!
 
Némi meglepetéssel olvastam „A plébánost sem kérdezték” című írásukat és annak a sajtótermék Facebook oldalán megjelent beharangozóját, amely több valótlan állítást is sugalmaz. Egyrészt Önök valótlanul állítják, hogy nem volt semmilyen egyeztetés a Kossuth tér Szentháromság szobor felőli részének átalakításával kapcsolatban, hiszen az egész Kossuth tér felújításával kapcsolatban több személyes fórumon, valamint internetes és nyomtatott kérdőíveken is fogadtuk számos ceglédi véleményét. A folyamatról egyébként az Önök sajtóterméke is többször beszámolt. Másrészről cáfolni szeretném azt a cikkben szereplő állítást, hogy Szecsődi Péter plébános úr csak a munkaterület átadáskor kapott volna értesítést a tér felújítási munkálatairól. Plébános urat a munkálatokról szóló tájékoztató beszélgetés céljából februárban kerestük meg írásban, amely megkeresésre plébános úr írásban is reagált. Meggyőződésem, hogy plébános úr a sajtótermékben olvasható formában Önnek nem nyilatkozott ezért kérem, hogy a helyreigazítást megtenni szíveskedjék.
 
 
Üdvözlettel:
 
Szebeni Dávid
ügyvezető
Ceglédi Városfejlesztési Kft.
 
Cegléd, 2017. március 16.
Sikeresnek ígérkezik a Városfejlesztési Est
2017-11-20 10:39:14
Napokkal az idei Városfejlesztési Est előtt több támogatás gyűlt össze, mint a tavalyi évben.
Idén is megrendezésre kerül a Városfejlesztési Est
2017-11-09 13:33:44
Tavalyi évben is sikeres volt a Városfejlesztési Est, mely bevételéből a Toldy Ferenc Kórháznál kerékpártámaszok kerültek kihelyezésre  a Résztvevők, Támogatók és a Várvag Kft. közreműködésével. Idén is szeretnénk Önöket meginvitálni egy kellemes hangulatú jótékonysági estre, amelynek bevételéből tovább bővítjük a kerékpártámaszok számát Cegléden.
Lakossági véleményezés eredményei a Zsinagóga előtti tér felújításáról
2016-12-14 20:11:49
Lezárult a lakossági véleményezés a Zsinagóga előtti tér megújításáról. A kérdőívezés eredményeiből és a lakossági fórumkon elhangzottakból elkészült a véleményezés összefoglalója.
Meghívó a Városfejlesztési Estre
2016-11-09 12:58:22
Az elmúlt időszakban több fejlesztési programot indítottunk, melynek eredményeképpen láthatóan nagy fejlődésen megy keresztül szeretett városunk. Meggyőződésünk, hogy a legnagyobb sikereket a városunkért tenni akaró polgárokkal közösen érhetjük el.
Örömmel látjuk, tapasztaljuk, hogy a helyi lakosok, vállalkozók, civil szervezetek is hozzájárulnak Cegléd mindennapjainak fejlődéséhez.
Szeretnénk ünnepélyesen megköszönni és elismerni a támogatásokat, erőfeszítéseket, ezért idén először megrendezzük a Városfejlesztési Estet, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk Önt!