Válasszon nyelvet:

Reagálás újságcikkre

2017-03-21 12:50:55
Tisztelt Ceglédi Panoráma! Tisztelt Krizsán Ervin Főszerkesztő Úr!
 
Némi meglepetéssel olvastam „A plébánost sem kérdezték” című írásukat és annak a sajtótermék Facebook oldalán megjelent beharangozóját, amely több valótlan állítást is sugalmaz. Egyrészt Önök valótlanul állítják, hogy nem volt semmilyen egyeztetés a Kossuth tér Szentháromság szobor felőli részének átalakításával kapcsolatban, hiszen az egész Kossuth tér felújításával kapcsolatban több személyes fórumon, valamint internetes és nyomtatott kérdőíveken is fogadtuk számos ceglédi véleményét. A folyamatról egyébként az Önök sajtóterméke is többször beszámolt. Másrészről cáfolni szeretném azt a cikkben szereplő állítást, hogy Szecsődi Péter plébános úr csak a munkaterület átadáskor kapott volna értesítést a tér felújítási munkálatairól. Plébános urat a munkálatokról szóló tájékoztató beszélgetés céljából februárban kerestük meg írásban, amely megkeresésre plébános úr írásban is reagált. Meggyőződésem, hogy plébános úr a sajtótermékben olvasható formában Önnek nem nyilatkozott ezért kérem, hogy a helyreigazítást megtenni szíveskedjék.
 
 
Üdvözlettel:
 
Szebeni Dávid
ügyvezető
Ceglédi Városfejlesztési Kft.
 
Cegléd, 2017. március 16.
Adminisztratív ügyintéző munkakör
2018-04-03 16:10:54
Köszönjük Mindenkinek a jelentkezést, illetve a segítséget az adinisztratív ügyintéző munkakör betöltésére! Az állást betöltöttük, így a pályázat lezárásra került.
Munkalehetőség adminisztratív ügyintéző munkakörbe
2018-03-14 11:46:23
Munkalehetőséget hirdetünk a Ceglédi Városfejlesztési Kft.-nél adminisztratív ügyintéző munkakörbe.
Pályázati lehetőség
2017-12-18 20:30:47
Pályázati lehetőség ceglédi civil szerveteknek is!
Köszönet a támogatóknak
2017-12-06 09:25:04
Köszönjük minden támogatónak a Városfejlesztési Est kapcsán tett felajánlásokat! A befolyt összegből kerékpártámaszokat vásárolunk, melyeket már meg is rendeltünk.