Válasszon nyelvet:

Új ügyvezető a Várvag Kft. élén

2016-05-19 20:30:11
varvag.jpg

Csütörtöki testületi ülésén Cegléd Város Képviselő-testülete a Ceglédi Városfejlesztési Kft. csapatából érkező Mótyán Krisztiánt bízta meg a Várvag Kft. ügyvezetői feladatainak ellátásával a 2016. június 1-étől év végéig tartó időszakban. Ebből az alkalomból a Várvag Kft új ügyvezetőjének és Szebeni Dávidnak a Városfejlesztési Kft. ügyvezetőjének tettek fel kérdéseket.

Szebeni Dávid

 

Hogyan érez a Várvag Kft. vezetésében bekövetkezett váltással kapcsolatban?

 

Egy cégvezető számára mindig büszkeség, ha olyan csapatot vezethet, amely bebizonyította, hogy érdemes a tulajdonos bizalmára. Ezért egyfelől örömöt jelent számunkra a kinevezés. Másfelől Krisztián csapatunk gyorsan beilleszkedő, kiváló tagja volt és a közös munka remekül ment az elmúlt több mint fél évben. Így természetes, hogy érzünk majd némi űrt ebben az időszakban. Szerencsére nem megy messzire. A Várvag Kft. munkatársai pedig eddig is segítséget nyújtottak például a kertészettel, táblázással, utcabútorokkal kapcsolatos munkákban, így ezen a téren is nyilván a már kialakult közvetlen együttműködés folytatásáról van szó.

 

Milyen hatása lesz a kinevezésnek a cég feladataira?

 

A Városfejlesztési Kft. számára az az elsődleges, hogy a fejlesztési projektek jelentette feladatok határidőre elkészüljenek és ütemesen haladjon a város a megkezdett úton. Az eredményeket minden rendelkezésünkre álló eszközzel igyekszünk elérni. A műszaki feladatok átadás-átvételére készen áll a terv, bízom benne, hogy a folyamat zökkenőmentes lesz és partnereinknek sem okoz semmilyen problémát.

 

Ön személy szerint milyen tanácsot fogalmazna meg a Várvag Kft. ügyvezetője felé a céggel kapcsolatban?

 

Semmilyet, nem feladatom kérés nélkül belefolyni más önkormányzati cégek napi irányításába. Ugyanazt tudom mondani, amit bármely vezető kollégának mondanék: sok sikert!

Forrás: cegledinfo.hu

Észak Ipari - kereskedelmi övezet fejlesztés második üteme
2020-06-18 19:30:07
MINTEGY 500 MILLIÓ FORINTBÓL VALÓSUL MEG CEGLÉDEN AZ ÉSZAK IPARI – KERESKEDELMI ÖVEZET FEJLESZTÉSÉNEK MÁSODIK ÜTEME

A Széchenyi 2020 program keretében, „Ipari területek bővítése az Északi Ipari-Kereskedelmi Övezetben Cegléden” címmel, 500 millió forintos európai uniós támogatásból újul meg Cegléden egyebek mellett az Ipartelepi út egy szakasza. A 4-es főút és az Ipartelepi út közötti területen teherbíró utak építése és felújítása, közművek és infrastruktúra kiépítése, valamint a tervek szerint egy adminisztratív szolgáltató központ építésének első fázisa valósulhat meg.
 
Épül a kerékpárút a Pesti úton
2020-04-30 15:45:26
Folytatódik a kerékpárutak fejlesztése, bővítése Cegléden. A Pesti úton is elkezdődött a munka.
 
Karrierlehetőség junior műszaki menedzser munkakörben
2018-09-21 09:41:23
Csatlakozzon csapatunkhoz Junior műszaki menedzser munkakörbe!
Karrierlehetőség műszaki menedzser munkakörben
2018-09-21 09:36:46
Kezdje az új évet új lendülettel, új munkahelyen! Műszaki menedzsert keresünk!